awaiting forecast

segling och navigation

välkommen

lär dig att segla!

Välkommen till Awaiting Forecast AB – det självklara valet för dig som vill lära dig segla och upptäcka Stockholms fantastiska skärgård på samma gång! Vi erbjuder skräddarsydda seglarkurser för alla nivåer, från nybörjare till erfarna seglare. Oavsett vad dina mål är, så anpassar vi kursen efter dina önskemål och behov.

Så varför vänta? Boka en seglarkurs med Awaiting Forecast AB idag och upptäck den fantastiska skärgården på ett helt nytt sätt!

Kurs i navigation och segling

På våra kurser lär du dig inte bara grunderna i segling, utan också viktiga färdigheter som navigation, förarintyg och kustskepparintyg. Dessutom får du möjlighet att lära dig att lägga till och ankra i några av Stockholms vackraste natur- och gästhamnar. Du får en unik chans att utforska skärgården på ett helt nytt sätt och samtidigt förbättra dina seglingskunskaper.

Vi erbjuder både dagskurser och kurser med övernattning i båt, så att du kan välja den kurs som passar dig bäst. Oavsett vilken kurs du väljer så kan du vara säker på att våra erfarna instruktörer kommer att göra allt för att du ska få ut det mesta av din tid på vattnet.

Har du egen båt?

Du kanske har införskaffat en segelbåt men är osäker på hur man faktiskt manövrerar eller seglar. Då kan du hyra en skeppare som kan visa hur det går till!